VOTOČEK TEAM
   
VOTOČEK TEAM

VOTOČEK TEAM

INTERIÉRY NA KLÍČ - OD NÁVRHU AŽ PO ÚKLID

O nás

Poradíme Vám, jak zútulnit Váš interiér a proměnit Váš byt dle Vašich představ. Již řadu let se specializujeme na kompletní rekonstrukce a výstavbu interiérů. Rádi pro Vás zrekonstruujeme cihlový i panelový byt, interiér Vašeho domu, koupelnu, WC, ložnici a další, a to od prvotního návrhu až po závěrečný úklid. 

Ke každé zakázce přistupujeme zcela individuálně. Společně si ujasníme Vaše požadavky na design, praktičnost i technickou proveditelnost jednotlivých představ a vytvoříme pro Vás interiér, který bude maximálně vyhovovat Vašim přáním a požadavkům. 

Co umíme

OD NÁVRHU AŽ PO ÚKLID

Společnost VOTOČEK TEAM nabízí kompletní služby spojené s výstavbou a rekonstrukcí interiérů. Od zadávky až k samotné realizaci zakázky nás čeká proces od konzultace, návrhu interiéru, doporučení použití vhodných materiálů a jejich nákup, realizace a neustálý dohled nad prováděnou prací, finální úklid a odevzdání díla. Chystáte se na rekonstrukci? Náš tým s letitými zkušenostmi v oboru zajistí profesionální a bezvadnou realizaci.

INTERIÉROVÝ DESIGN

Vytvoříme Vám DOMOV, ve kterém se budete cítít spokojeně. Vsaďte na dlouholeté zkušenosti našich specialistů a objevte možnosti rekonstrukce či přestavby interiéru, o kterých se Vám ani nesnilo! Navrhneme Vám interiér, který bude maximálně vyhovovat Vašim přáním a požadavkům.

REKONSTRUKCE A VÝSTAVBA INTERIÉRŮ

Zrealizujeme pro Vás kompletní rekonstrukci bytu či interiéru Vašeho domu od A do Z. Váš interiér pečlivě zaměříme a po konzultaci s Vámi vybereme potřebný materiál, keramiku, zařizovací předměty i další vybavení bytu. 

KOUPELNY A BYTOVÁ JÁDRA

Jsme odborníci na přestavbu bytových jader a koupelen a každá nová koupelna je pro nás vítanou výzvou. Rádi pro Vás zrealizujeme koupelnu, která bude maximálně vyhovovat Vašim potřebám a podle nejmodernějších trendů.

SPOJME SE

Rádi vám poradíme / Konzultujte s námi / Ptejte se

VOTOČEK TEAM

Tálínská 1005, Praha

Telefon: Zobrazit telefon

Email: Zobrazit email