Somfy, spol s r.o.
   
Somfy, spol s r.o.

Somfy, spol s r.o.

Kvalita a profesionální přístup

O nás

Společnost Somfy zaujímá přední místo v oblasti automatizace stínění jak v interiérech, tak v exteriérech domů, bytů a komerčních budov.  S více než padesátiletou historií inovací jsme si získali důvěru našich zákazníků a stali se osvědčeným partnerem pro zlepšení jejich každodenního života. Bez ohledu na to, zda hledáte efektivní způsob ovládání stínění v obývacím pokoji, nebo chcete zvýšit energetickou efektivitu vaší kancelářské budovy, Somfy nabízí vhodné řešení.

 

Řešení pro domácnosti i komerční budovy
Naše produkty a systémy automatizace jsou navrženy tak, aby splňovaly potřeby domácností i komerčních budov. Nezáleží na tom, zda hledáte způsob, jak efektivně ovládat stínění v obývacím pokoji, či chcete zvýšit energetickou účinnost vaší kancelářské budovy, Somfy vám nabídne vhodné řešení.

Pohodlné vnitřní prostředí
S použitím senzorů a motorů jsme schopni vytvořit optimální vnitřní prostředí budov. Naše systémy automaticky reagují na změny ve světle a teplotě, což zajišťuje, že vždy budete mít přesně takové stínění, jaké potřebujete. To nejenže zvyšuje pohodlí, ale také přispívá k úspoře energie.

Udržitelnost a úspora energií
Somfy se aktivně angažuje v posilování udržitelnosti staveb. Naše systémy pomáhají snižovat spotřebu energie, což má příznivý vliv na životní prostředí i celkové úspory. Navíc automatizace stínění efektivně předchází přehřívání budov, což zlepšuje celkový komfort.

 

S čím vám pomůžeme:

Chytrá domácnost - s automatizací od Somfy a ovládací jednoutkou TaHoma® switch získáváte kompletní řešení pro chytrou domácnost, které umožňuje zvýšit komfort, úsporu energie a bezpečnost. A řešením pomocí TaHoma, máte záruku jednoho z nejkomplexnějších a nejotevřenějších řešení pro chytrou domácnost, jaká jsou k dispozici. Můžete využít ekosystém téměř 300 typů kompatibilních produktů Somfy a dalších významných značek vybavení pro domácnost. Navíc s automatizací  venkovních rolet nebo žaluzií můžete v interiéru udržet teplotu o 4 až 7°C nižší v porovnání s manuálně ovládaným stíněním.*

Venkovní stínění - předokenní rolety, venkovní žaluzie a venkovní látkové rolety. Motorizujeme a propojujeme všechny typy venkovního stínění oken, ať už rolety, screeny nebo žaluzie tak, aby byl plně využit jejich potenciál. 

Interiérové stínění. Umíme automatizovat i veškerá vnitřní stínění, ať už interiérové žaluzie, látkové rolety, závěsy. 

Terasy a exteriéry. Chcete zajistit ovládání markýz a pergol? Snadno je přidáme do řešení Somfy automatizace domácnosti díky pohonům Somfy. 

Vrata, brány, chytrý zámek i videotelefony. Automatizujeme a propojujeme vjezdové brány, garážová vrata a vchodové dveře díky zámkům, abyste mohli naplno využívat jejich možnosti.

Pokud hledáte spolehlivé a inovativní řešení pro automatizaci domů, bytů a budov, neváhejte se na nás obrátit.

 

*TBC studie pro French Building Federation (FFB): Analýza energetického přínosu rolet – normativní a regulační studie.
TBC INNOVATIONS je výzkumná a konzultační společnost s 25 lety zkušeností v oblasti stavebnictví.
Výsledky se liší podle velikosti domu, umístění, roku výstavby a vybavením oken (rolety, žaluzie).

 

 

Kontakt

Mgr. Tomáš Tóth

Business developer RESIDENTIAL

+420 733 538 425

tomas.toth@somfy.com

Ing. Tomáš Veselý

Project specifier

+420 733 683 351

tomas.vesely@somfy.com

SPOJME SE

Rádi vám poradíme / Konzultujte s námi / Ptejte se

Somfy, spol s r.o.

Somfy spol. s r.o.
Bavorská 2780/2
155 00 Praha 5 - Stodůlky - Czech republic

www.somfy.cz

www.somfy.cz/projekty/

Telefon: Zobrazit telefon

Email: Zobrazit email