CZECH DECO TEAM

Přihlásit

O nás

Základní myšlenkou CZECH DECO TEAM je uvědomění si, že každá budova se skládá z mnoha realizačních kroků a produktů, které dodávají různé specializované firmy. Je přitom velkou chybou, že se tyto firmy vzájemně neznají, nepodporují se a navíc vynakládají nemalé finanční investice s cílem dostat se do stejného prostoru.

Johann Malle

12.6.2022

Johann Malle logo

Johann Malle

12.6.2022

Základní myšlenkou CZECH DECO TEAM je uvědomění si, že každá budova se skládá z mnoha realizačních kroků a produktů, které dodávají různé specializované firmy. Je přitom velkou chybou, že se tyto firmy vzájemně neznají, nepodporují se a navíc vynakládají nemalé finanční investice s cílem dostat se do stejného prostoru.

Proto jsme sjednotili významné české výrobce interiéru, stavební firmy a propojili je s desítkami architektů, pro které jsme se stavli významným partnerem pro realizace interiérů a staveb.

Každý klient CZECH DECO TEAM tak získává přístup k prakticky všem druhům výrobků a služeb pro realizaci stavby nebo rekonstrukce domu či bytu. Další přidanou hodnotou je náš realizační tým, který našim klientům pomáhá s výstavbou nebo rekonstrukcí domu či bytu od návrhu po kolaudaci.

CÍLE CZECH DECO TEAM

  • Vzájemná spolupráce za účelem realizování zakázek
  • Vzájemná marketingová propagace
  • Zajišťování práce pro architekty a asistování při realizacích
  • Vzájemná kultivace nabídky a služeb ve směru ke spokojenému klientovi = neocenitelná zpětná vazba ve vztahu dodavatel architekt klient
  • Budování silné české značky s etickým kodexem
  • Osvěta v české společnosti ve vztahu k využívání architektů jako specialistů pro tvorbu kvalitního prostředí
  • Spolupráce s universitami
  • Vytvoření české Ikea
  • Expanze na evropský trh s našimi firmami a našimi architekty pod značkou CZECH DECO TEAM
  • Spuštění celosvětové sociální sítě pro architekty www.inspireli.com a zajištění práce českým architektům po celé planetě
  • Více informací pro partnery
  • Více informací pro klienty

karel smejkal

"Stavíte, rekonstruujete nebo vybavujete svůj dům nebo byt? Máme pro vás unikátní spojení architektů, stavebních firem a výrobců interiéru, kteří nabízí pestrou paletu služeb v oboru architektry, stavebnictví a vybavení interiérů. Pojďme do toho společně!"
Psycholog architektury Karel Smejkal, Ph.D., Intl. Assoc. AIA zakladatel a předseda

bořek šípek

"Potřebu projevovat svoji individualitu a kreativitu má v sobě člověk od pradávna, pouze jsme se evolucí dostali od jeskynních maleb k obrazům a tapetám.

My v CZECH DECO TEAM se snažíme akcelerovat vývoj k funkčnímu a estetickému bydlení. Věříme, že využití služeb odborníka, které je samozřejmostí v mnoha oblastech lidské činnosti, je tím nejsprávnějším řešením.

Proto jsme se rozhodli založit sdružení architektů, designérů, výrobců a prodejců interiérového vybavení a společně poskytovat komplexní služby, které zjednoduší zařizování domova a vnesou do něj funkčnost a půvab.

Tak jako auto nejlépe opraví automechanik a dort upeče cukrář, tak si architekt nejlépe poradí s potenciálem prostoru a dokáže ho maximálně využít. Úzká spolupráce s výrobci je nespornou výhodou v řešení velmi individuálních požadavků.

Díky moderní inteligentní aplikaci máme, a vy s námi, vše po ruce a můžeme se společně pustit do zařizování vašeho bytu nebo domu tak, abyste se v něm cítili opravdu jako doma."
Prof. Dr. Ing. arch. Bořek Šípek

SYSTÉM CZECH DECO TEAM

CZECH DECO TEAM podporuje a propaguje rozšíření služeb architektů napříč všemi společenskými vrstvami. Jedná se o jedinečný informační kanál, který umožňuje bližší seznámení architektů s výrobky a prací členů a jejich vzájemnou zpětnou vazbu.

Architekt je v rámci sdružení plně nezávislý a nemusí používat, nebo doporučovat zboží členských firem. Pokud ale se souhlasem klienta dojde k využití výrobků, nebo služeb sdružení CZECH DECO TEAM, vypočítá systém poměrnou částku, která bude použita na propagaci architekta a architektury v ČR.

HISTORIE CZECH DECO TEAM

  • 2006: Prvotní inspirace vzešla od německého spolku textilních firem Decoteam.de, šlo o spojení konkurentů v jednom oboru, jehož logiku přínosu pro členy mi nikdo nebyl schopen vysvětlit, ale líbil se mi název.
  • 2008: První nápad propojení společností Styltex a Praktic společným časopisem, jako propagačním periodikem pro naše klienty. Nápad na základě mé zkušenosti s podnikatelem Jiřím Kadlecem, vydavatelem časopisu KamPoMaturitě.cz.
  • 2009: Vznik CZECH DECO TEAM spojením firem Styltex, Praktic, Hornschuch a Dadka, vydání prvního časopisu ( 3 000 výtisků ).
  • 2010: Distribuce časopisu ( 8 000 výtisků ) do hotelů a restaurací v ČR ve spolupráci s časopisem Gastro & Hotels, hledání dalších výrobků a firem.
  • 2011:Spuštění první verze fotografické galerie www.inspireli.com
  • 2012: Již 16 společností a první orientace na spolupráci s architekty (15), Art directorem se stal Prof. Dr. Ing. arch. Bořek Šípek
  • 2013: Registrace sdružení, Tomáš Vala (SIKO) vytvořil provizní aplikaci.
    Na Inspireli.com jsme dosáhli počtu 10 000 fotografií.
  • 2014: 27 společností , 133 architektů v provizní aplikaci 600 předaných poptávek,
    profesionalizace CZECH DECO TEAM a poprvé již budování sdružení nespočívá pouze na jedné osobě.
    Vznik kanceláře CZECH DECO TEAM – Karel Smejkal, Lukáš Školoud, Nikola Filipová, Karel Novotný, Jana Drinková.
    Víťa Vala (SIKO) iniciuje vznik nového designu portálu CZECH DECO TEAM
    Inspireli.com přesáhlo hranici 20 000 fotografií a jejich nárust je už samovolný počtem 20-50 denně.
  • 2020: Objednat službu architekta nebo designéra je v Česku samozřejmé jako objednat elektrikáře.

Další doporučené články

Akustické dveře do skrytých zárubní ECLISSE Syn...

Přidáno 11. 03. 2024
ECLISSE nově rozšířilo svůj sortiment o otočné akustické dveře do skrytých zárubní. Zárubně, které jsou zcela integrované do jedné roviny se stěnou...

5 správných tipů k rekonstrukci koupelny

Přidáno 10. 03. 2024
Jak na úspěšnou rekonstrukci koupelny? Použitím správných produktů a plánovacího softwaru ušetříte čas, náklady i nervy všech zúčastněných.

Nové trendy ve světě relaxačních nadzemních min...

Přidáno 08. 03. 2024
V posledních letech se v oblasti soukromých bazénů mění nejen prostorové možnosti pro jejich instalaci, ale také očekávání uživatelů. Tradiční plav...

Go Up Arquitetura dokončila rekonstrukci bytu o...

Přidáno 04. 03. 2024
Go Up Arquitetura: Když se klienti obrátili na architektky Julianu Silvu a Amandu Mori, aby navrhly toto studio o rozloze pouhých 26 m², které se n...

MÁM ZÁJEM, ABY MĚ KONTAKTOVAL ODBORNÍK REHAU - ZAŠLEME VÁM KATALOG