FOOX Studio | Designové interiérové studio
   
FOOX Studio | Designové interiérové studio

FOOX Studio | Designové interiérové studio

Kvalita a profesionální přístup

O nás

INTERIÉROVÝ DESIGN

Zabýváme se navrhováním moderních soukromých i komerčních interiérů. Vypracujeme kompletní návrh řešení přímo pro Vás, včetně výrobní dokumentace, návrhu osvětlení interiéru a fotorealistické vizualizace. Probereme s Vámi veškeré možnosti při realizaci vašeho interiéru. Klademe důraz na funkčnost, praktičnost, trvanlivost a estetičnost interiéru a to vše s ohledem na stanovený rozpočet. Celého procesu se můžete intenzivně účastnit, nebo vše nechat na nás a přijít už k hotovému výsledku. Zhodnotíme možná řešení a vybereme to nejvhodnější pro váš byt, dům či kancelář nebo recepci. Poradíme Vám s výběrem vhodných materiálů, barev a rozměrů. Samozřejmostí je možnost návrhu interiéru vašeho bytu nebo domu online. Po celou dobu realizace nebo návrhu vašeho interiéru je možné sledovat celý průběh ve vlastním uživatelském rozhraní přehledně odkudkoliv a kdykoliv.

DEKORACE INTERIÉRŮ

Nechcete se starat o výzdobu svého interiéru? Ať se jedná jarní, podzimní nebo Vánoční výzdobu, zajišťujeme a realizujeme dekorace do domů, bytů ale i firem, kanceláří. Vymyslíme pro Vás na míru výzdobu, která vykouzlí dokonalou atmosféru Vašeho interiéru. Dekorace připravíme v moderním, ale i klasickém stylu. Nabízíme Vám vyzdobení domů, bytů ale i zasedacích a společenských místností, kanceláří, hotelových prostor či obchodů.

Petra Engelová

Interiérová a produktová designérka, která klade výjimečný důraz na detail v každém kroku realizace nového projektu. Mým cílem je vytvářet jedinečné prostory splňující nejen vysoké estetické a funkční požadavky daného interiéru.

Realizované projekty

SPOJME SE

Rádi vám poradíme / Konzultujte s námi / Ptejte se

FOOX Studio | Designové interiérové studio

Telefon: Zobrazit telefon

Telefon: Zobrazit telefon

Email: Zobrazit email